Vantage Pro™  HET ULTIEME WEERSTATION  

vantage pro 2 davis weather station weerstation

Een ongelooflijk nieuw weerstation, met draadloze sensoren verkrijgbaar!
Geeft
weersvoorspellingen (op het display en in de software v 5.4)

 
bekijk snel de uitgebreide mogelijkheden en uitbreidingen!

De Vantage Pro is een compleet nieuw geavanceerd weerstation met zeer vele mogelijkheden.
Het is verkrijgbaar met draadloze sensoren (tot vele honderden meters!) of met bekabelde sensoren.
Met onze Vantage Pro systemen kunt u een heel scala van weersomstandigheden meten en berekenen voor o.a.:
* Meteorologie (algemeen, voor de gevorderde semi-professionele gebruiker)
* Agro meteorologie (voor toepassing in land en tuinbouw)
* Milieu (voor meten van milieu omstandigheden)
* Energie (zon en wind, graadddagen etc)
* Gezondheid (o.a. uv straling, temperatuurbelasting)


Voorbeelden van toepassingen zijn o.a.:                   

* Agro meteorologie: Aan de hand van de gegevens van het teeltgraaddagen-systeem kunnen landbouwers en telers het beste tijdstip bepalen waarop ze moeten poten, bemesten, pesticiden moeten toepassen en moeten oogsten. Met de informatie van het evapotranspiratiesysteem kunnen tuiniers en landschapsarchitecten waterbronnen ontzien door op optimale tijden te irrigeren; veefokkers kunnen de hittespanning voor hun werknemers en vee in de gaten houden; en brandweerkorpsen kunnen vaststellen of er potentieel brandgevaar is op grond van de temperatuur, de wind en het vochtverlies van de vegetatie in de buurt. Met het uitgebreide Vantage Pro Systeem is dit en nog veel meer mogelijk. Gemakkelijk afleesbaar door van achteren verlicht display.
Ook kunt u de volgende toepassingen gebruiken

* Energie: Aan de hand van het energiegraaddagen-systeem kunnen distributeurs van gas of olie en openbare nutsbedrijven het brandstof- en elektriciteitsverbruik schatten. Beheerders en ontwikkelaars van onroerend goed kunnen de energievereisten voor verwarming en koeling schatten. Ingenieurs kunnen met het windenergiesysteem potentiéle locaties voor windenergie evalueren en met het zonne-energiesysteem de prestaties van zonneboilersystemen in woonhuizen en bedrijfsgebouwen optimaliseren. Met het uitgebreide energiesysteem kunt u dit en nog veel meer doen. Gemakkelijk afleesbaar door van achteren verlicht display.

* Gezondheid: Met onze Vantage Pro kunt u ook de omstandigheden bewaken die kunnen leiden tot gezondheidsgevaren zoals zonnebrand, huidkanker, hittespanning, of onderkoeling. Gebruik het Heat Stress System om de temperatuur-vochtigheidsindex in de gaten te houden. Gebruik het UV-systeem om de intensiteit van ultraviolette straling te meten, en het Full Apparent Temperature System om het effect van de zon, de wind en de vochtigheid op de schijnbare temperatuur te zien. Voor een uitgebreid gezondheidssysteem voegt u alle optionele sensors toe. Ideaal voor gebruik door radio- en TV-stations, kinderdagverblijven, scholen, pretparken en vakantieoorden - overal waar gezondheid en comfort prioriteit hebben. Gemakkelijk afleesbaar door van achteren verlicht display.


  Contact us                                                                                                                                                iinfo@ekopower.nl